Aptal aptal aptal!!!!

Monday, April 13, 2009 | |

Ya cidden o kadar sinirleniyorum ki, anlatamam. Dün bu Kemalizmin Karın Ağrısı isimli siteye bakmamıştım vaktim olmadığından ama çok da güzel tahmin edip yazmışım. Olay cidden "Ali, Ayşe'nin saçını çekti" seviyesinden öteye adım atamıyor.
"Atatürk,pis-kaka-öyk-ay midem kalktı-o da ne be laik-ııyyy çok banal"cilerle;
"Din mi? Geri kafalı bunların hepsi, hepimizi kuma gömerler, şeriat oluruz, hepsi İran'a gitsin bunların, ah bi Atatürk olacaktı şimdi de hepinizin ağzına s...ktı, şimdi RTE geçti de borunuz ötüyor, asker gelsin artık bunlardan bin kat daha iyi olur" cuların
-Öğretmenim saçımı çektiiii
-Ama öğretmenim, o da bana sen bi şey bilmezsin

dedi kavgası.

Adam F.G'yi övmüş, laiklik tü kaka, siz bu Mustafa Kemal neler yaptı biliyor musunuz diye elini kaldırmış;- bildiğiniz "Gerzek Kemal, Salak Kemal, naniiik" filan yazmış herif-
ADD'ciler de bu zeka katsayısı yerlerde sürünen sitenin gücünü göklere çıkararak "dayak atacak bana" diye ceza mahkemesine koşuyor. Bu'dur.
Ölümüne kreş kavgası.
Siteyi okuyup da o yazılanlardan derin ideolojik hakaretler çıkaranar da; o siteyi açıp "ben de bir zamanlar laiktim ama namaz güzel şey be dostum, bırak Ata'nı, gel kucağıma" yazmaktan fazla beyni olmayan adam/lar da; sonra bu siteyi kaale alıp dava edenler ve davayı değerlendiremeye değer gören adamlar da, hepiniz öl.ün.
Bu beyinle yaşadığınızı anlamanız bile insanın içine umut serpiyor çünkü.

Buyrunuz siteyi merak edenler: tık
Share/Bookmark

1 comments:

sidik yarıştıran kaplumbağa said...

haklısın resmen 0-6 yaş çocuk kavgası bu. Hem düşünce özgürlüğüne önem verilmeyip, hem de lüzumsuz salak fikir beyanlarına bu kadar kafa takıp didişen başka bir ülke yoktur herhalde dünyada..

Related Posts with Thumbnails

Arşiv