Bit pazarı

Wednesday, December 2, 2009 | |


15'i Çocuk Esirgeme Kurumlarından toplanmış kimsesiz ve dar gelirli ailelerden gelen çocuklarımıza verecek başka bir şeyimiz kalmadığı için, nasıl olsa zengin işadamları olabilme olasılıkları da düşük olduğundan, zengin sporu golfü öğretelim ki, içlerinde bir ukte olarak kalmasın diye düşünülmüş. National Golf Club ve başkanı Bülent Göktuna hazretleri tarafından . Sonuç itibariyle zaten kimsesiz ve yardıma muhtaç çocuklarımızın golften başka ne gibi ihtiyaçları olabileceğine dair bir öngörü kavramından söz etmek ne mümkün.

Ata sporumuz golf bizim ayrıca; ve istikbalde dahi bizi bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahili ve harici bedhahlarımıza karşı önlemi, kriz patlamasına rağmen almalıyız bu hususta. Ekonomik paketimiz olmayabilir, hatta doğal gaz, elektrik, ulaşım vs vs vs zamlarımız tavan yapmış olabilir ama korkmayınız dostlar ve sayın vatandaşlar. Golf gelirimize zarar gelmez. Kara Taş'lı Emine Ana'nın, kara taşına baktığı gibi bakar da büyütürüz. Bakınız mesela; '100-150bin düşer bu golf turisti' demişler ama, yüzde 30 arttırmışız. Özetle, golf geliri artışları, zaruri ihtiyaçlarımıza gelen vergi oranıyla doğru orantılı olmuş gibidir, bundan gayri sırtımız yere gelmez.

Ayrıca daha 2010'dan sonra özel ve çok özel ve daha özel yapacağımız, Türkiye Cumhuriyeti'ne ait üç beş bir şeyimiz kalmış. Onlar için de IPA sistemiyle filan uğraşmayalım derim ben; 1 milyoncular, 1TL'ciler, Japonya'da 1 Yen'ciler, ABD'de 1 Dolar'cılar var, ordan piyasaya sızdırabiliriz. Golf ihtiyacı ve kurban olduğumuz zengin golf turistlerini kapma kapsamında kulübe katılmış olan kimsesiz çocukları da ihraç fazlası olarak çanta kenarlarına sıkıştırdık mı, 'mis kibin' oluruz vallahi, söylemedi demeyin sonra.

Aşağıdaki metini de misyon olarak belleyelim tez zamanda:

" PTT (banka ve kargo olarak ikiye ayrılıp), Türksat, Devlet Hava Meydanları, hapisaneler, Milli Piyango, otoyollar, şeker fabriaları, devletin elindeki gaz, su ve elektrik şirketlerinin özelleştirilmesine devam edilmeli. Bu yıl durdu bunlar ancak reel fiyatların bulunamaması nedeniyle iyi oldu. 2010 yılında tekrar başlanmalı. " (Bülent Göktuna)

Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Arşiv