Toz izleyen Salem

Friday, May 29, 2009 | |


İçimdeki bu karamsar döngü midemi bulandırıyor. Hiç sebepsiz oturup da ağlamış olmanın aptallığından daha büyük bir aptallık hissi olabileceğine pek imkan vermiyorum. Beynim. Benim en büyük düşmanım, en büyük nefretim. Nasıl çalışıyor ve ne yapıyor bilmiyorum ama benden habersiz planları iptal edebilecek, uykuları uykusuzluk, günleri uyku yapabilecek, herhangi bir bileti ruhum duymadan iptal ettirebilecek kadar garip güçte sanki. Sinirimi bozuyor ve vücudumun başka hiçbir organı başedemiyor onunla, şaşırılacak derecede aklı selim davranmaları dışında. Juliet, Keşiş'e mi ne diyordu "Nefes alamıyorum!" diye. Keşiş de karşı çıkıyordu, "Bana 'nefesinin kalmadığını söyleyebilecek nefesi bulabilirken, nasıl nefes alamadığını iddia edebilirsin ki?". Keşiş mi doğru söylüyor, Juliet mi bilmesem de, bu sinsi beyin var ya, o her boku yapar işte. Bir bakarsın, nefes almadığına inanmıyor oluvermişsin, sonra nefes de "ha siktir lan" deyivermiş, nefessiz kalmışsın.

Share/Bookmark

7 comments:

Bugra said...

Ya bu bugün okuduğum kaçıncı karamsar yazı hatırlamıyorum.. Zamandamı bir$ey var, mevsimde mi yoksa kökten gidiyormuyuz.. Çözemedim.

Geçer umarım.

sherlotte holmes said...

ahh...

Damlo said...

buna çok benzer bi yazım var benim, ben de beyniyle alıp veremediği olanlardanım.. neyse çook uzun şeyler yazabilir idim ama sen yeterince özetlemişsin.

Tugc said...

Bugra: Umuyoruz havalardandır da benimki azıcık geçti bugün. Halk arasında dengesizlik deniyor benimkine, ondan zorum beynimle.

Sherlotte: Böyle "sherlotte holmes" yerine "sherlotte" yazınca 'sherlotte diyorum ben aramızda' der gibi oldu. Neyse. Bu "ahh" kendini yok sanan nefes sesi midir?

eğreltiotu: Özetin sebebi top gibi, yjmak gibi olup sıkışıp kalmasının metaforik anlatımı. Ya yaa.

Bugra,sherlotte,egreltiotu: Özetle cevaplarımdan anlaşıldığı gibi bugün sıkılmaktan sıkılmış bir beyinle karşı karşıyayız. Sevgiler.

sherlotte holmes said...

tam da o nefesin sesidir. bunu başka türlü diyemeyecek kadar da yorgundum o esnada... bu postunuzda içimi okumuşsunuz efenim...

bir de biz de aramızda sherlotte diyoruz zaten.. dilediğiniz gibi çağırın siz de :)

Tugc said...

Sherlotte: Arkadaş kazanmış gibi hissettim ve bir anda oluverdi :)

absalom said...

keşiş doru sölüyo...

kolay mı keşiş olmak...boru mu bu? adı üstünde keşiş...
tibette minderlerde felan oturacaksın...bira yok sigara yok öle mal gibi otur otur nereye kadar...

o yüzden oyumu keşişe veriyorum...
ne derse dorudur...
saygımız sonsuzdur :)

geçice depresif dönemler iyidir aslında...
doğum sancılarıdır bunlar...

kronikleştirmemek şartıyla :)

Related Posts with Thumbnails

Arşiv