Ay aman üff

Wednesday, June 24, 2009 | |

Aslında kafamda binlerce şey var, düşündüğüm, yapmak istediğim ve de yazmak istediğim. Öyle bir uçtan bir uca lunapark gondolu gibi bir nevi. Ama durduğum yerde duruyorum. En basitinden, mesela şu an ben bence yemek yemeliyim çünkü en son öğlen 12'de 2 adet lokma yemiştim. Ama şimdi yarım saat sonra ehliyet kursuna bir görünmek amaçlı gelişimi gerçekleştirmem gerekiyor, maksimum bir saat orada boy gösterdikten sonra da dolmuşa binip ver elini tekrardan Kuşadası, anne yemeği hazır olacaktır. Yani bi 3-4 saat sonra evimde olmuş olurum ve zaten yemek yenilecek, şimdi bu yarım saate yemek sıkıştırmak, gereksiz bir israf mı olur güzel pişirilmiş yemekler adına diye düşünüyorum.
Çok duydum, biliyorum. "EVET, çok düşünüyorum." (evet'i büyük yazınca, sms'le tarife değiştirme mesajına cevap veriyormuşum gibi oldu, neyse) Yani elimde değil, hele de şimdilerde. Bir yemek yemek için bu kadar düşündüğüme şahit olduğumuza göre, kafamda binlerce şey olmasına şaşırmak işten bile değil.
Geçen hafta bir Dubai lafı geçmişti; annemle konuşuyorduk ki ondan, okuldan geçen sene mezun olmuş, ailesi de kendisi de Dubai'de yaşayan Bulgar bir arkadaşımın İstanbul'da bir proje için bulunduğunu öğrendim. "Ee, gel gel denize gireriz hem" dedim. Geliyor. Biletini bile almış İzmir'e, Kuşadası'na kolay gelebilir mi ki diye bana tasa oldu. Hayır, gelmesine gelir de; ben onu pazar İzmir'e nasıl götüreceğim ki? Arabam -hatta ız- yok, olsa da zaten ehliyet ağustosta alacağıma göre bana faydası yok. E şimdi kız gelecek, ayıp olur mu diye düşünüyorum aslında. Shuttle arayışlarındayım, buldum gibi sanki.
Aslında bu kafamdaki en gereksiz şeydi ama onu yazdım. Maksat yaşadığım bilinsin, okuyucunun algısından bir yudumcuk serin bi post geçsin.

Share/Bookmark

2 comments:

Dilcun D. said...

Bodrum'dan Kusadasi'na sevgiler gonderiyor, 'cok dusunen' insan cesidinden bir adet de burada oldugunu mustuluyor, acilen ehliyet kursuna yazilmam gerektigini hatirlattiginiz icin size bir adet de teessuf gonderiyorum Ms. Parilda :)

Gokhan said...

İyi tatiller
sağlıkla kal.

Related Posts with Thumbnails

Arşiv