Güzel karpuzun fatal çekirdekleri

Sunday, June 7, 2009 | |

Güzelce dilimlenmiş karpuza indirilen çatal darbesi çok önemlidir. Çatalla ufak bir dilim aldıktan sonra, önce emerek çekirdekleri çıkarınız. Ardından yutmadan atınız, sonra mis gibi karpuz. Ama çekirdekleri ya da karpuz suyunu sakın yere akıtmayın, karınca toplanır, yer yapış yapış olduktan sonra kayganlaşır. Özetle; nahoş bir manzara.
Yerleri yeni sildim, basmayın iz olur, yerinizden kalkmayın. Ben bi yazlık ev temizleme ekibine teknik destek ve babasızevdekibabafigürü görevimi yerine getirip geleceğim, yaramazlık yapmadan uslu uslu oturun, masal filan da anlatabilirsiniz birbirinize. Görüşürüz.

Share/Bookmark

2 comments:

Bugra said...

Yemeye ba$lamadan önce çekirdekleri çıkarsak ? :)

Damlo said...

hatta bahçeye atarsanız o çekirdekleri bikaç zaman sonra orda filizlenen karpuzcukları görürsünüz. ama ben çekirdekli yemeyi daha çok sevoorum sankim.
ayrıca babam tatile gitti ve beni evin erkeği addetti. çok büyük sorumluluk vallahi :)

Related Posts with Thumbnails

Arşiv