Bu film çok konuşulacak!

Tuesday, September 29, 2009 | |


"Suç üstünde filminin oyuncuları gündem yaratmaya devam ediyor.

Abdullah Çetin'in Aralık ayında gösterime girecek olan 'Suç üstünde' adındaki, 7 yaşından itibaren çeşitli suçlara ismi karışmış 5 arkadaşı anlatan filminin oyuncuları çok konuşuluyor. Filmin ana karakterleri, çocuk tacizcisi, dolandırıcı, kiralık katil, tecavüzcü ve seri katil rollerini canlandırıyor.

'Suç üstünde'deki çocuk tacizcisini rolüyle dikkatleri daha film gösterime girmeden üzerine çeken Ekran Han, diğer oyuncularla birlikte verdikleri röportajda, bu filmin senaryosunun onları çok heyecanlandırdığını ve kendisinin çekimler başlamadan 3 ay boyunca bir çocuk tacizcisiyle vaktini geçirdiğini söyledi.

Ekran Han'ın sözlerine katıldığını belirterek devam eden Halit Kumanda, "Çekimlerin öncesinde ve sonrasında, rolümüze hazırlanırken gözlemlediğimiz suçlu kardeşlerimiz bizlere teker teker yardımcı oldular. Onlardan öğrendiğimiz şeyleri, sadece rolde bırakmamaya karar verdik ve çekimler bittiğinden beri de hayatımızda rollerimize devam ediyor gibi yaşıyoruz artık" dedi.

Filmin yönetmeni Abdullah Çetin, bu filmin onu çok heyecanlandırdığını belirtmesinin ardından, beyaz perdenin insana öğrettiklerinin ve katkısının açıkça ortada olduğunu söyledi ve şunları ekledi:

"Oyuncuları hakkında soruşturma açılan bu filmi halk, mahkemedeki desteğiyle beraat ettirmiştir. Halk bizleri benimsedi, oyuncularımızın rollerindeki gibi birer suçluya dönüşmesi, halkın sevgisini azaltmaz; sonuçta oyuncular da insan ve bunlar da hayatın gerçekleri." "


İlerde böyle bir haber okursanız, şaşırmayın.

Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Arşiv