Yap bir kötülük, at denize, nasıl olsa yine taburcu olursun...

Friday, September 25, 2009 | |


İçimdeki nazar boncuğunu anlamlandıran "batıl-su", 'Kenan Evren taburcu oldu' haberini görünce, ikilimlerle ödüllendirildi. Gariptir; ben bu haberi görünce içimden 2 başlık geçti aslında.
1.Kenan Evren 'yine' taburcu oldu. 2. Kenan Evren 'hala' ölemedi. Bir anda olup biten bu içsel başlıklarım, 'kötüler acı çekmek için çok yaşar', 'kötüler çok yaşar, çünkü Allah sevgili kullarını yanına alır' ve 'karma felsefesi' üçlemi olarak da alt başlıklara ayrıldı. Kötüler acı çekmek için filan çok yaşamıyor valla, Kenan git gel git gel check-uplar tadında Marmaris-Bodrum hastanesi yolunu gezinti mekanı bellemiş bence, gezmek için, medyatik olma zevkiyle de "ehe ehe gitçem-döncem" yapıyor. İkincil olarak, kötüler harbiden çok yaşıyor, öyle olmasaydı Kenan'ın işi ne hala, kazık çaktı herif, ölemedi gitti. Üçüncül ve son olarak; karma felsefesi kadar uydurmaca bir şey görmedim, bir nevi sen iyi ol, öbür tarafta huriler seni bekler afrodizyağı...
Özetle,bu yazının başını okuyamayanlar umrumda olmasa da bir tekrar niteliğinde; Kenan yine taburcu oldu, yaptığı kötülüklere rağmen acının a'sını çekmiyor, 'orantılı' kuvvetimiz orada da iş başında.

Mesela az sonra yine unutacağız; orantıya buyrun.

Share/Bookmark

4 comments:

khaos said...

Yok, yok anladım..
Anladım ki "beddua" denen şey bu dünyada sökmüyor..

Kötü olana cidden bişey olmuyor..
Yanına kâr kalıyor..

sidik yarıştıran kaplumbağa said...

duyduğuma göre cehennem birbirine girmiş, hitler, mussolini, franco herkes isyandaymış kenan paşa geliyor diye :D cehennemdeki ön hazırlıklar henüz bitmemiş diye ölümü biraz ileri tarihe ertelenmiş ahah

monochromatic said...

Acının kendisidir o.Yaşamalı ki,idealleri ugruna canını verenleri anımsamalı..

Tugc said...

Digital Kelebek: Eskiden bi batıllığım vardı, "beddua edersen dönüp dolaşır seni bulur" inancı çerçevesinde; artık yok. Dolu dolu ediyorum valla. Bu zihniyet kimbilir ne adi belalar okumuşlardır, "psikolojik baskı" kapsamında, bak paşa paşa yaşıyorlar.

Sidik yarıştıran kaplumbağa: Yok ya, rahat onlar.. Arkadaşlarını özlediklerinden şikayetç, olmalılar sadece.

monochromatic: Yerleştirmeye çalıştırdığı "sistematik unutturma"yı kendisine benimsettiremediyse eğer, dediğinde haklısın.

Related Posts with Thumbnails

Arşiv